28.8.17

Незабаром свято Першого вересня, День Знань! Це радісний день, оскільки ми всі знову побачимося у нашому Ліцеї, і трохи сумний, бо літо скінчиться і попереду буде багато роботи. Зазвичай у цей день учні приходять до школи з квітами, щоб привітати своїх вчителів, але, нажаль, квіти не довговічні і досить швидко зав'януть, а добра справа залишиться у серцях надовго.
Пропоную учням 23 групи та їх батькам у цьому році знову приєднатися до акції «Благодійність замість квітів». Взяти участь у акції можна декількома способами.
    -    Приєднатися до акції, яку проводить благодійний фонд «Таблеточки»
   -  Допомогти комусь з мешканців нашого міста, ким опікується фонд БФ Енерджі. Якщо Ви оберете саме цей варіант, то я просила б Вас допомогти Щербі Валентині – мамі нашої випускниці і чудовій людині. Або нашому випускнику Мельнику Артему . Адже ми одна ліцейська родина
Ніяких чеків чи квитанцій переказу приносити чи показувати не треба, просто, якщо у вас є можливість, допоможіть тим, хто так потребує нашої підтримки.
Ну, і щоб не залишити свято зовсім без квітів, пропоную учням на першому уроці зробити колаж з паперових квіточок з нашими іменами, який залишатиметься свіжим і гарним протягом цілого навчального року
Кожен навчальний заклад сам обирає, чи братиме він участь у якомусь заході. Ось декілька прикладів
Львів       Суми       Кіровоград       Житомир      Чернівці   

Немає коментарів:

Дописати коментар