28.12.23

 28 грудня 2023 року провела для колег майстер-клас по використанню платформи Learningapps для підтримки освітнього процесу та візуалізації навчального матеріалу. Ознайомила інших вчителів з варіантами готових веб-завдань та показала різні способи використання готових та створення власних вправ для конкретних освітніх цілей.



4.12.23

 Щиро вітаю всіх переможців ІІ (міського) етапу олімпіади з англійської мови


13.11.23

 В рамках міжпредметного навчально-дослідницького проєкту "З Україною в серці" учні 5-А класу представили свою роботу над міні-проєктами "Свята у моїй родині". Роботи учнів були написані англійською мовою, і увійшли до їхніх мовних портфоліо. 

19.9.23

19 вересня для педагогів ліцею психолог Діна Піщуліна, керівниця Центру психології "Be Youself", провела семінар-практикум "Адаптація учнів 5-го класу". Було цікаво та корисно, оскільки в цьому році ми працюємо в ліцеї з учнями п’ятих класів вперше і інформація практикуму була дуже актуальна. 

19.5.23

 18 травня ліцей гостинно відчинив двері для майбутніх 5-класників. Сподіваюсь, їм було цікаво на наших невеличких вікторинах і вони прийдуть на навчання до нас 1 вересня. Ми чекаємо на вас!!!


18.5.23

 У День вишиванки у ліцеї пройшов фотофлешмоб "Вишиванка - генетичний код нації". З вірою у майбутнє! З щирою вдячністю ЗСУ! Пишаємося, що ми українці! Слава націїї!



20.3.23

We would like to introduce our town Slavutych to our new French friends! Read its brief description on a special page “Slavutych”

Ми би хотіли представити вам наше містоСлавутич! Короткий його опис читайте на окремій сторінці: Славутич - місто в якому ми живемо

17.3.23

 Warmheart greetings from France

We’ve got greetings from our new friends from France

     
 

13.3.23

 Dear French friends! Let`s get acquainted with each other. Could you write some words about yourselves?

If you don`t mind, please attach some photos to your post. It would be so nice to see you!

https://padlet.com/natalysoloviovaenglish/4eqltqktw8tndumr

10.3.23

Nous avons décidé de créer ce blog afin de partager le travail mené lors du projet "Cœur à Cœur" dans lequel nous avons décidé de prendre part sur invitation de l'académie de Versailles (France). Nous espérons que vous trouverez de l'intérêt à suivre notre travail, que nous pourrons trouver de nouveaux amis et que nous puissions tous profiter de ce partage.

Ми розпочинаємо ці публікакції у даному блозі щоб відображати в ньому для широкого загалу нашу роботу над проектом «Від серця до серця», долучитись до якого нам запропонувала Версальська Академія (Франція). Сподіваємось, що вам буде цікаво слідкувати за нашою роботою, що ми всі знайдемо нових друзів і отримаємо задоволення від спілкування.

We are starting puplishing in this blog to reflect our work on the project "From heart to heart", which we were invited to join by the Academy of Versailles (France). We hope that you will be interested in following our work and that we all will find new friends and enjoy communication.

9.3.23

Увага!
Сьогодні, 09.03.2023, навчання відбуватиметься у дистанційному форматі

7.3.23

Ви ж пам'ятаєте, що незабаром захист ваших курсових робіт?

 

27.2.23

Дорогі наші учні! Цього року ми розпочинаємо новий проект "Від серця до серця" разом з учнями французьких шкіл, вашими однолітками. Якщо вас цікавить можливість дізнатися щось нове про Францію, поспілкаватися з вашими однолітками з іншої країни, покращити свої навички спілкування англійською мовою - ми чекаємо на вас!!!

22.2.23

 Цього року в Малій академії наук учнівської молоді відбувається наймасштабніший за останні роки конкурс науково-дослідницьких проєктів. 18.02.2023 пройшов онлайн-захист конкурсних робіт у науковій секції «Зарубіжна література»

Щиро вітаємо Гонтаря Михайла з зайнятим І місцем!!!

Наснаги у підготовці до Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту проектів МАН


Більше інформації ви можете дізнатися за посиланнями

https://kyivobl-man.in.ua/3-den/

https://kyivobl-man.in.ua/peremozhtsi-ii-etapu/

11.1.23

10.01.2023 Завершився перший (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Вітаємо Гонтаря Михайла з зайнятим ПЕРШИМ місцем за захист його дослідницького проекту ПОРІВНЯННЯ ФАНТАСТИЧНИХ СТВОРІНЬ СВІТУ ГАРРІ ПОТТЕРА ТА ТВОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ

 Більше інформації по конкурс за посиланням https://slavutich.cn.ua/news/novosti_slavuticha_i_regiona/20916-pidsumki-pershogo-etapu-vseukrayinskogo-konkursu-zahistu-mala-akademija-nauk.html