14.6.24

 Сертифікати для членів команди Славутицького ліцею за участь у проекті “Well-being in ourselves, well-being at school” вже готові і чекають своїх власників.

10.6.24

 На завершення нашого проекту було вирішено створити календар на 2024 рік з логотипами та постерами, створеними різними школами-учасниками. Ми працювали над сторінкою Березня.














Calendar 2024. Well-being in ourselves, well-being at school


3.6.24

14 травня розпочалася основна сесія національного мультипредметного тесту, для участі в якій зареєструвалися понад 287 тисяч учасників. Невдовзі підійде черга і наших випускників складати НМТ, тож побажаємо їм успіху! Більш докладно про тестування за посиланням 


Щоб завершити наш проект спільним продуктом, ми приєдналися до інших учасників для роботи над відео про наш проект. Ми опублікували кілька фотографій заходів проекту, а також переглянули фотографії інших учасників.

Full video by the link

1.6.24

 31 травня відбулася церемонія нагородження обдарованої молоді у номінації “Освіта та наука”. Скільки ж в нас обдарованих молодих людей, які проявляють свої таланти у різни сферах науки!!! Щиро вітаю всіх учнів та їх наукових керівників з належною оцінкою їх досягнень!!!

А від себе ще раз хочу привітати Кисельову Евгенію з зайнятим І місцем на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови!!! Дуже шкода, що цього року не проводився ІV (національний) етап.