7.11.15

Учням 12 та 13 групи
На останньому уроці ви презентували свої проектні роботи "The school of my dream".
Дякую за чудову роботу, сподіваюсь, вона була захоплюючою та корисною для вас. В майбутньому вам ще не раз доведеться виступати на різних уроках з власними проектами, доповідями, презентаціями тощо.
Отже, давайте зробимо деякі висновки про те, як підготувати вдалу презентацію та виступити з нею так, щоб глядачі захоплено слухали вас від початку до кінця.

  1. Ретельно добирайте матеріали для оформлення першого слайду. Важливо привернути увагу слухачів з самого початку вашого виступу.
  2. Добре, якщо презентація буде барвистою, але не занадто строкатою, щоб кольори не різали око. Слідкуйте, щоб текст легко читався на обраному вами тлі.
  3. Дуже ефектно виглядає презентація, що супроводжується картинками, які ілюструють доповідь, але не зловживайте анімацією, оскільки занадто багато рухливих картинок відволікають увагу.
  4. Чим менше тексту на слайдах - тим краще. Якщо ви виступаєте в яскраво освітленому приміщенні - зробіть фон більш темним, а якщо в приміщенні, в яке світло погано проникає, то навпаки. І пам'ятайте, якщо ви будете ЧИТАТИ свою презентацію, то глядачі швидко втомляться.
  5. Не забудьте вказати автора презентації на першому слайді, а на останньому слайді – подякувати аудиторії за увагу.

 Якщо слухаючи доповіді своїх одногрупників ви зробили для себе якісь висновки і хочете додати щось до цього списку – напишіть свої пропозиції у коментарях.
Передивитися презентації ще раз ви можете використавши посилання:


Немає коментарів:

Дописати коментар